meclean CitySweeper : 100% elektrisch aangedreven, één machine voor het schoonhouden van de openbare ruimte

De CitySweeper-S maakt het mogelijk om met één machine de gehele openbare ruimte schoon en aantrekkelijk te houden. De 6 verschillende functies van de CitySweeper-S – vegen, afval zuigen, onkruid borstelen, bladblazen, drukreinigen en desinfecteren – maken het mogelijk om met minder machines, in minder tijd en met minder mensen een beter resultaat te realiseren.

OPTIES

Een comfortabele en eenvoudig aanen af te koppelen zitting op wiel voor het afleggen van langere afstanden en/of schoonhouden van grote oppervlakken.

Extra 22 liter watertank aangesloten op sproeiers bij de zijborstels of op het drukreinigingsysteem.

Voegt extra zuigkracht toe voor het probleemloos opzuigen van groter/zwaarder afval.

Met deze kit (enkel in combinatie met de Extra Zuigkracht Kit) is de CitySweeper-S ook geschikt is voor het krachtig blazen van lucht. De lichtgewicht carbon zuigbuis metergonomisch handvat doet dan ook dienst als (blad)blazer.

Combinatie van extra krachtige motor en onkruidborstel met stalen borstelharen voor het snel en effectief verwijderen van onkruid.

Met de 2 afneembare oprijplaten kunnen hoogteverschillen zoals stoepranden etc. makkelijk worden overbrugd.

Professionele bezem en afvalgrijper voor moeilijk bereikbare plaatsen en/ of zwaarder afval, inclusief Click&Go bevestigingssysteem.

LED werklamp aan de voorzijde, LED flitslampen aan de zijkanten en LED achterlichten.

Voor het reinigen en desinfecteren van buitenmeubilair, speeltoestellen, het verwijderen van voedselresten etc.