Hogedrukreiniger in aanhanger : duurzaam door eenvoud

De functionele, robuuste uitstraling van een meclean hogedruktrailer is kenmerkend voor onze kijk op techniek en de wijze waarop een hogedruktrailer wordt gebouwd. Onze visie is dat techniek praktisch moet zijn en dat alleen functionaliteit, betrouwbaarheid én een goede, snelle service belangrijk zijn. Dit levert een hogedruktrailer op die overduidelijk onze professionele en pragmatische kijk op techniek weerspiegelt. We kiezen consequent voor de beste componenten en weten als geen ander dat onnodige elektronica niets toevoegt.

Eigen engineering

Alle hogedruktrailers worden in eigen huis ontwikkeld : van allereerste idee aan de tekentafel tot assemblage in de eigen werkplaats.

Experts in maatwerk

Een hogedruktrailer kan volledig worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. De verschillende uitvoeringen, de uitgebreide optielijst (met ondermeer SteamPLUS®, WeedPLUS®, SIR-cerfificering, geïntegreerde aggregaat etc…) én de expertise van ons technisch team maken het mogelijk om de wensen van onze eindgebruikers volledig centraal te stellen. Stel samen met onze praktijkprofessionals uw perfecte hogedruktrailer samen!

Meclean Hogedrukreiniger in aanhanger