Een nieuwe veegmachine of veeg-zuigmachine kopen?

Een veegmachine en veeg-zuigmachine van Meclean is uitgerust met het gepatenteerde TRS (Twin Roller System) veegsysteem. Met dit uiterst effectieve veegsysteem wordt behalve fijne vervuiling zoals stof, fijnstof en zand ook grote/grove vervuiling zoals palletblokken, frisdrankblikjes en verpakkingsmateriaal moeiteloos opgeveegd. Een veegmachine van meclean kan gemakkelijk hellingen oprijden, is geschikt voor binnen én buiten en heeft een kleine draaicirkel en daardoor werkelijk overal inzetbaar.

Frontsweep veegmachines zijn bedoeld voor buitenveegwerk zoals vegen van bestrating, parkeerterreinen voor wegvegen van bladeren, verwijderen van sneeuw en voor het wegvegen van mos en onkruid.

Radialsweep veegmachines zijn bedoeld voor het vegen van buiten terreinen, paardenstallen, manege, koeienstallen, etc.

Meer info over een veegmachine nodig? Neem dan even contact met ons op. Onze specialisten geven u graag een passend advies of naar wens EEN GRATIS DEMONSTRATIE OP LOCATIE.

Onze veeg-zuigmachines
Onze frontsweep machines
Onze radialsweep machines
Zoek een dealer bij u in de buurt

De voordelen van een meclean veegmachine

Onze veeg-zuigmachines zijn duurzaam en eenvoudig bedienbaar zonder overbodige “toeters en bellen” die niet zoveel toevoegen aan het reinigingsresultaat. Gegarandeerd de allerbeste veegprestatie dankzij het Twin Roller System met 2 hoofdborstels. Een veegmachine van meclean veegt naast stof en kleine delen ook grote en grove vervuiling zoals palletblokken, frisdrankblikjes, zwerfvuil, verpakkingsmateriaal, bladeren enz.

Onze veegzuigmachines (de opzit modellen) hebben geen V-riem maar kettingoverbrenging : dus geen slippende V-snaar bij buiten vegen of bij grote hoeveelheden vervuiling. Alle veegmachines zijn zowel geschikt voor binnen als buiten vegen en rijden tegen hellingen op met een stijgingspercentage tot maar liefst 20% !

De opzitmodellen hebben een bijzonder kleine draaicirkel (draaien om hun as) en borstels en filters zijn op alle modellen eenvoudig en snel te vervangen. Meclean geeft maar liefst 10 jaar garantie op covers/kappen en 5 jaar garantie op het frame!