Hogedruktrailer, Trailerjet en Trailerpack:
maatwerk gericht op de gebruiker

Meclean Hogedruktrailers, Trailerjets en Trailerpacks worden in Nederland ontwikkeld en gebouwd én worden zoveel mogelijk voorzien van mechanische techniek in plaats van elektronica. Met de unieke opties zoals SteamPLUS® en/of WeedPLUS® ontstaan meer mogelijkheden en kansen.

Meclean biedt voor elke vraag een oplossing. Een hogedrukreiniger in trailer (hogedruktrailer), op aanhanger of in bus wordt klantspecifiek geproduceerd. De klant bepaalt zelf hoe een Hogedruktrailer, Trailerjet of Trailerpack wordt uitgevoerd. De revolutionaire, geregistreerde SteamPLUS® en WeedPLUS® technologie maken Meclean Hogedruk trailers, Trailerjets en Trailerpacks uiterst multifunctioneel en breder inzetbaar dan een traditionele hogedruktrailer.

Hogedrukreiniger aanhanger

Een hogedrukreiniger in aanhanger kan volledig worden aangepast aan de wensen van de gebruiker : zo stelt u samen met onze praktijkprofessionals uw perfecte Hogedruktrailer samen!

SteamPLUS® is een hogedruk stoomtechniek die optioneel op een Hogedruktrailer, Trailerjet of Trailerpack kan worden geïnstalleerd, verbluffende reinigingsresultaten laat zien en ongelofelijk veel nieuwe mogelijkheden biedt. SteamPLUS® is met een simpele druk op de knop in/uit te schakelen.

WeedPLUS® is een effectieve onkruidbestrijdingstechniek die ook als optie op een Hogedruktrailer, Trailerjet of Trailerpack kan worden opgebouwd en waarbij kokend water met constante temperatuur van 99,5 °C wordt gebruikt om zonder round-up of andere bestrijdingsmiddelen onkruid te bestrijden.