Een nieuwe schrobmachine of schrobzuigmachine kopen?

Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw vloer te schrobben? Voor alle vloersoorten, werkomgevingen en vloeroppervlakken hebben wij wel een passende oplossing. Met een schrob-zuigmachine wordt in één keer de vloer gereinigd en gedroogd. We leveren zowel ride on als walk behind schrob zuig machines. Iedere situatie is uniek: hoe groot is de vloer, hoe vaak moet deze vloer gereinigd worden? Wat is de graad van vervuiling van de vloer? Een heleboel belangrijke vragen waar onze adviseurs graag mee helpen. Een schrobmachine demonstratie op locatie? Dat is eigenlijk de beste manier om u te overtuigen van de reinigingskracht en eenvoudige bediening van onze schrobmachines en schrob-zuigmachines!

Schrob-zuigmachines van Meclean zijn voorzien van het unieke A.S.S (Active Steering System) op de zuigmond. Hierdoor stuurt de zuigmond actief mee met de schrob/rijrichting en garanderen de Meclean Powerscrub schrobzuigmachines een 100% droge vloer. De hoge borsteldruk levert een schonere vloer op en bespaart tijd. Meclean schrobmachines zijn gebouwd volgens het easy-access principe. Hierdoor kunnen alle belangrijke onderdelen gemakkelijk worden vervangen en wordt onderhoud erg eenvoudig.

Powerscrub schrob zuig machines worden gebruikt door professionele schoonmaak bedrijven en zijn inzetbaar voor vloeronderhoud in parkeergarages, kantines, kantoren, showrooms, garages, etc. etc.

Hoe kies ik de beste schrobzuigmachine?

De professionele vloerreinigingsmachines van meclean zijn geschikt voor de meest diverse schoonmaakwerkzaamheden. Schoonmaken met een schrobzuigmachine gaat natuurlijk veel sneller dan schoonmaken met de hand. Wij hebben en breed assortiment schrob-zuigmachines, éénschijfsmachine en bijbehorende reinigingsmiddelen. Er zijn een aantal punten van belang bij de aanschaf van een voor uw situatie meest geschikte vloerreiniging machine.

Allereerst is het belangrijk om te weten op welke locaties binnen uw werkgebied de schrob-zuig machine zal worden gebruikt: zijn er smalle doorgangen of paden? Ook de capaciteit van de schrobzuigmachine is belangrijk, hoe groot is het te reinigen vloeroppervlak? Wat moet de capaciteit zijn van de tanks voor het schone en vuile water? Dit hangt dan ook weer samen met het te reinigen oppervlak, want hoe groter het oppervlak, hoe meer water de schrob zuig machine nodig heeft. 

Ook is het belangrijk om goed na te denken over werking op accu of met snoer. Voor het reinigen van grotere oppervlakken is een schrob zuig machine op accu het meest handig. Gebruikt u de schrobzuigmachine maar een paar keer per jaar? Dan is een machine met netsnoer het overwegen waard. Accu’s hebben toch wat onderhoud nodig en als de machine lange tijd niet gebruikt wordt dan is de kans aanwezig dat de acculading is teruggelopen nét op het moment dat u de machine wilt gebruiken.

Borstel of pads? Een borstel wordt gebruikt voor het reinigen van een niet-egale (of poreuze) vloer. Pads worden gebruikt voor het reinigen van gladde en egale vloeren. Pads zijn er in verschillende soorten voor elk hun eigen inzetbereik. Witte pads zijn erg zacht en bedoeld voor droog boenen van vloeren. Rode pads zijn iets ruwer en worden gebruikt voor lichte schoonmaakwerkzaamheden. De blauwe pads zijn goed geschikt voor het schrobben van vloeren (deze ruwheid verwijdert mogelijk toplagen die vies zijn). De groene pads zijn nog een gradatie ruwer en zijn geschikt voor zware schrobwerkzaamheden en lichte stripping werkzaamheden. De zwarte pads zijn de meest ruwe variant en worden ingezet voor zware werkzaamheden (nat strippen van vloeren en verwijderen van oude toplagen). Bij alle pads is wat oefening vereist, maar zeker bij de zwarte pads is het van belang om in beweging te blijven om de vloer niet onnodig te beschadigen.

ZOEK EEN VERKOOPPUNT