Schrobmachines

Home/Schrobmachines

Schrobmachines en schrobzuigmachines

Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw vloer te schrobben? Voor alle vloersoorten, werkomgevingen en vloeroppervlakken hebben wij wel een passende oplossing. Met een schrob-zuigmachine wordt in één keer de vloer gereinigd en gedroogd. We leveren zowel ride on als walk behind schrob zuig machines. Iedere situatie is uniek: hoe groot is de vloer, hoe vaak moet deze vloer gereinigd worden? Wat is de graad van vervuiling van de vloer? Een heleboel belangrijke vragen waar onze adviseurs graag mee helpen. Een demonstratie op locatie? Da’s eigenlijk de beste manier om u te overtuigen van de reinigingskracht en eenvoudige bediening van onze schrobmachines en schrob-zuigmachines!

Schrob-zuigmachines van Meclean zijn voorzien van het unieke A.S.S (Active Steering System) op de zuigmond. Hierdoor stuurt de zuigmond actief mee met de schrob/rijrichting en garanderen de Meclean Powerscrub schrob/zuigmachines een 100% droge vloer. De hoge borsteldruk levert een schonere vloer op en bespaart tijd. Meclean schrobmachines zijn gebouwd volgens het easy-access principe. Hierdoor kunnen alle belangrijke onderdelen gemakkelijk worden vervangen en wordt onderhoud erg eenvoudig.

Powerscrub schrob zuig machines worden gebruikt door professionele schoonmaak bedrijven en zijn inzetbaar voor vloeronderhoud in parkeergarages, kantines, kantoren, showrooms, garages, etc. etc.

ZOEK EEN VERKOOPPUNT