Urban Cleaning Line:
multifunctionele machines voor totaalonderhoud van de openbare ruimte

De machines in de Urban Cleaning Line bieden de oplossing voor het schoonhouden van de openbare ruimte. Ontwikkeld en gebouwd volgens de visie dat techniek functioneel moet zijn en volledig in dienst moet staan van de gebruiker. Zonder onnodige “toeters-en-bellen” of elektronica waar dit niet noodzakelijk is.

Hogedruktrailers-Urban-Cleaning-Line

Met een werkdruk tot 500 bar en watercapaciteit tot 30 liter/minuut. Verkrijgbaar als Hogedruktrailer, Trailerjet en als losse Trailerpack (voor inbouw/opbouw bedrijfsvoertuig). Optioneel uit te rusten met SteamPLUS® hogedruk-stoomtechniek en WeedPLUS® heetwater onkruidbestrijdingstechniek voor een zeer brede inzet in de openbare ruimte.

Multifunctioneel en milieuvriendelijk stadsonderhoud. Past op bijna elke werktuigdrager. Naar wens met extra ruim bemeten watertank tot maar liefst 2.000 liter voor een extra ruime autonomie. Optioneel ondermeer uit te rusten met SteamPLUS® hogedruk-stoomtechniek en WeedPLUS® heetwater onkruidbestrijdingstechniek voor een zeer brede inzet in de openbare ruimte.

De volledig elektrisch aangedreven CitySweeper-S maakt het mogelijk om met één machine de gehele openbare ruimte schoon en aantrekkelijk te houden. De 6 verschillende functies – vegen, afval zuigen, onkruid borstelen, bladblazen, drukreinigen en desinfecteren – maken het mogelijk om met minder machines, in minder tijd en met minder mensen een beter resultaat te realiseren.

StreetCleaner-Urban-Cleaning-Line

De StreetCleaner past op elk hydraulisch voertuig (zoals bijvoorbeeld ook landbouwvoertuigen/tractoren) en verandert het in een multifunctionele reinigingsmachine voor de openbare ruimte. De StreetCleaner heeft alleen schoon water nodig om de reinigingstaken uit te voeren.

De SteamPLUS® hogedruk-stoomtechniek en WeedPLUS® heetwater onkruidbestrijdingstechniek zijn opties op de range Hogedruktrailers en op de CityCleaner en maken de inzetbaarheid in zowel groen als grijs gebied erg ruim. De SteamPLUS® hogedruk-stoomtechniek levert verbluffende reinigingsresultaten. Graffiti, verf of atmosferische vervuiling wordt probleemloos verwijderd zonder de ondergrond te beschadigen. Maar bijvoorbeeld ook wegbelijning, kauwgom, geuren en olie verwijderen gaat bijzonder effectief dankzij deze techniek. Een prachtig eindresultaat met enkel zuiver (drink)water. En niet te vergeten veel minder waterverbruik in vergelijking met traditionele hogedrukreiniging. Milieubelastende reinigingsmiddelen en/of afbijtmiddelen zijn overbodig. Met name in stedelijke gebieden wordt het verbod op dergelijke middelen steeds verder aangescherpt. De WeedPLUS® heetwater onkruidbestrijdingstechniek werkt ook enkel met zuiver (drink)water en maakt bestrijdingsmiddelen overbodig. Met een tot 30% hogere werksnelheid en tot 60% minder benodigde behandelingen dan bij andere alternatieve onkruidbestrijdingsmiddelen is WeedPLUS® ook economisch gezien het beste alternatief.